Majd ha piros hó esik? Na ez tényleg kihívás. Beleharapni egy sárga paradicsomba - az még oké, a lila paprika már erős, a narancssárga karfiol kimondottan durva. Tetézzük ezt azzal, hogy más beleharapni valamibe, és más hónapokon át öntözgetni, tetvezgetni, széltől óvni, permetezni valamit, ami fura.

De idén ruccanjunk ki kicsit a "hagyományos" elképzeléseinkből, és próbáljunk ki valami szokatlant! Én is így teszek majd, a faházban lila jelapeno paprika magok várnak ültetésre, és kíváncsian várom majd a Ti őrült terméseitek fotóit is!

Mert jók ezek a színek is...

De mit szólnál idén ezekhez?

És ha nem hullik ki a hajad a pink sárgadinnyétől...

harapj bele egy photoshopplolt kék almába!!! :D

Fotók:
realsimple.com
barron.uwex.edu
123rf.com
parentables.howstuffworks.com
napidoktor.hu
few.hu
foodandwine.hu
flickr.com
biochef.hu
velvet.hu
kek.network.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr164046224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanus 2012.02.02. 09:28:16

Képeim sajnos nincsenek, de a sötét színű, szinte fekete chilli egész érdekesen muatott a konyhaablakban. :)A kinézete alapján méregerősnek gondolná az ember, de kellemes édes-csípős íze volt, ajánlom mindenkinek, akár megenni, akár dísznek.
A színes kukorica itt a környékünkön elég gyakori, takarmány fajta.

2012.02.02. 09:51:53

Le kell vetkőznie az embernek az előítéleteit...A lila krumplipürét a család egy darabig csak tologatta a tányérján, míg végre megkóstolták...De érdemes kipróbálni ezeket a színes zöldségeket, hiszen változatosságot hozhat a kertbe és az asztalra:)

kreatívkertész 2012.02.02. 10:27:56

Örülök a nyitottságotoknak!
A takarmánykukorica kóstolása alól ezennel mindenki fel van mentve!
:D
süti beállítások módosítása