Nagyon, de nagyon nyári illat és ízkompozíció egy grill-ebéd, vagy vacsi. A jó az, hogy teraszon is simán működik ez a fajta kinti konyha, mi legalábbis csináltuk! Áltathatjuk magunkat azzal, hogy minden egészséges is, ami így készül, de azért nem mindegy, tarja, vagy sovány csirkemell figyel a rácson, és hogy salátával, vagy két szelet kenyérrel fogyasztjuk el, a szószokról nem is beszélve. Ha nem alakunk megtartásán sopánkodunk, akkor is van min, a kidudorodó poci még javában feldolgoz odabent mikor szembesülünk a takarítanivalóval. Mert ez így még csupa ígéret...
de ami utána marad, lássuk be - gáz. A flakonos milliódolláros zsíroldók nálam nem szuperáltak bazijól, így töprenkedtem, kutakodtam, és íme a legjobbnak tűnő tipp.
Használat előtt a rácsokat be kell olajozni! Egyesével olajban tocsogó ujjakkal, vagy olajspray-jel ízlés szerint.
Használat után - nyilván már nem forrón - de még melegen!!! kell szappanos vízzel elmosni a rácsot. Jövő héttől így csinálom. Ti?