Az odavezető út nagyon egyszerű, a főbejárattal szembeni, agyonfotózott széles parkrészen áthaladva a vízesés/gigaszökőkút előtt jobbra kell fordulni. Mivel a főbejárat valamilyen okból nem volt (még?) nyitva, kerültünk egyet egy szép rózsalugason át. Ahogy átsétáltunk rajta, finom rózsaillat kísért minket. Mmmmmm.

IMG_1899_1.JPGIMG_1900.JPG

Külön belépős, három apró helyszínt rejt a Labirintus-kert. Alapvetően a gyerekek a célközönség, de egy korábbi látogatás alkamával mi, csak felnőttek alig találtunk ki a labirintusból.

1. Mini-labirintus

Kb. 140 cm magas sövény, a járatok egy részén picurka terek izgő-mozgó, zenélő, vicces látványt nyújtó dolgokkal. Az utak egyszerűek, de lehet rosszul kanyarodni, és úgy érezni magad, hogy ellipszis-pályára kerültél...

IMG_1906.JPGIMG_1908.JPGIMG_1912.JPGIMG_1919.JPG

2. A labirintus

Kb. 180 cm magas szegély, nincs semmiféle kütyü, csak el kell jutni a kilátóteraszig. Nem könnyű... de most sikerült!

IMG_1923.JPGIMG_1924.JPG

3. Játszótér

Sok különleges kütyü, sok árnyékos paddal. Innen jól lehet nézni, ahogy épp mások dolgoznak. Nagyon kellett! :)

IMG_1927.JPGIMG_1938.JPG

Címkék: gyerek kertek máshol

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr54760633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása