Évek óta nem veszek barkát, évek óta nem csinálunk tojásfát. Egyrészt mindig van valami - szeleburdi aprógyerek, terhes vagyok, épp költöztünk - másfelől míg az én kedvemre egy ilyen húsvéti asztal való pl. az otletes-otthon.hu-ról:

husveti-asztaldekoracio-otletes-otthon-6.png

addig a férjem szerint az ideális húsvéti teríték :)

 berta_6szem_etkezo_garnitura.jpg

(fotó: robinagyker.hu)

 De hogy valami mégis legyen, mostanában a császárfa ad otthont a húsvéti buzgólkodásunknak. Amúgy ilyenkor tetszik a legjobban, a levelei ilyenkor olyanok, mintha nagy virágok lennének csak a fán.

Img_3211.jpg

IMG_3209.JPG

Aztán jött Pettike és a fából díszlet lett.

IMG_3216.JPG

IMG_3225.JPG

IMG_3229.JPG

IMG_3234.JPG

IMG_3233.JPG

Szép ünnepet mindenkinek!

Címkék: húsvét császárfa

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr816053006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bozs 2014.04.19. 16:58:11

A dekorációs elképzelések különbségén nagyon röhögtem. :D

Nálunk sincs most kivételesen semmi dekoráció - se kint, se bent -, mert már bármikor megszülethet a bébi és az ő szobáját kell befejezni elsősorban...

De nagyon hiányzik a kert, úgyhogy mindenképpen várom a további bejegyzéseidet, mert így legalább én is gondolatban kertészkedek veled! :)

Nyugodt Ünnepet Nektek is!

kreatívkertész 2014.04.19. 21:56:24

@bozs: Fú, hát kitartást és minden jót a nagy eseményhez!!!! Remélem hamarosan hallok felőletek! Próbálok én írogatni, de mindig nagy itt a létszám! :)
süti beállítások módosítása