Sokszor hánytam már a meddőt itt a blogon is a "hogyan kerüljük el hogy a kerti munkához való beöltözést követően összetévesszenek egy hetvenéves, ukrán, dagi ex-traktorvezetővel" -kérdéskörben.

Általában henteskötényre hajaz a készen kapható kertészhacuka, és katonai kelléknek beillő csizmákba és papucsnak elnevezett csónakokba muszáj bújtatni a virgácsokat, mintha minden kertész nagydarab, igénytelen, terepszínű lény lenne, triplán beoltva a divat ellen.

A kertészruci-kollekción dolgozom - tényleg! - de az a gyanúm, hogy csizmát nemigen tudnék összedobni maradék kordból és pamutvászonból, így extra extázist jelentett rátalálni a Gumicsizmaboltra.

A munkához nagyon jól használható rövidfazonú és nem mellesleg VIRÁGMINTÁS portékékon kívül olyan választékra bukkantam, hogy csuda. Űrlénynek éreztem magam, amiért nem szereztem még be magas sarkú gumicsizmát (én kérek elnézést!), és nem vettem hozzá gumicsizmabélést, hogy télen is ki tudjam használni a csillivilli szupertrendi puccoscuccomat.

Van még ott nem gumicsizma, hanem rendes, és van még nekik más egyebük is, esőköpeny, sál, sapka: mind-mind különleges darabok. Ha mégis gumicsizmára fáj a fog, beszerezhető férfimodell, és persze gondoltak a gyerekekre is. Érdemes tehát böngészni a honlapjukat!!!

És most Kedves Olvasó, közelebb kerülhetsz egy ilyen parádés holmihoz! A Gumicsizmabolt felajánlott közös játékunkhoz egy ötezer forintos vásárlási utalványt, amelyet 2011.12.31-ig vásárolhatsz le a webshopban!

1. Ha eddig még nem került rá sor, legyél tagja a Kreatív Kertész facebookos táborának, lájkold az oldalt jobb oldalt fent!

2. Nyomj lájkot a Gumicsizmabolt facebookos oldalán is!

3. A kreativkertesz.blog.hu Gumicsizmabolt nevű facebook-os Fényképalbumában található 10 kép egyikén jelöld be magad a fotó alatt jobb oldalon megjelenő Fénykép megjelölése sorra kattintva! Állj rá a kis kereszttel a képen bárhová, kattints, írd be a neved, majd válaszd a Megjelölés befejezése parancsot. Egy játékos csak egyszer jelölheti magát.
 
A játék jövő csütörtök este 7 óráig tart, sorsolás a jelölők között még aznap, eredményhirdetés másnap!
 
Nem feltétele a játékban való részvételnek, de szívesen vesszük, ha kommentet hagysz ennél a bejegyzésnél, hogy milyen modell tetszene még esetleg, amit nem találtál meg a Gumicsizmabolt weblapján böngészve.

Címkék: játék

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr943366557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása