A kora tavasz nyugatabbra is kora tavasz. Tehát az simán lehet, hogy a bécsi SPAR-ban kapni übergigaszuperkafa sütőfóliát, itt meg nem, de a Természet nagyon is egyenlőként bánik a kedves nézővel, ha itt is még csak ébredezés van, ott sem dúl a mediterrán.

A hétvégén jártam ott. Hagymásokkal inkább csak köztereken találkoztam, a kastélyparkokban az árvácska a menő. És adódna némi kertészeti munka is...

A Belvedere a Világörökség része és mindkét palota valóban gyönyörű, de a több részre tagolt kert ilyenkor sajnos nem sokat mutat.

Ha a neten beírja viszont a keresőbe az ember, a park teljes pompáját mutató képek sokasága jelenik meg, és azt hiszem, nekem is vissza kell mennem még majd, hiszen Klimt Judith-ja pont most Velencébe ment kölcsön valami naaaagy speciális tárlatra. Az impozáns kávézó Latte-ja és Klimt-tortája viszont ínycsiklandó volt!!!

Címkék: kertek máshol

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr814355726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása