Tényleg ősz lenne?!

 2012.09.13. 08:15

Merthogy eddig nyár volt, csak iskolával. De a ma reggeli eső itt Keszin, a fények, a hangulat egyből emlékeztet arra, szeptembert írunk. Ez a hónap azért nem a klasszikus esős, azonnal hívogatni kezd valamelyik tanösvény, és erdőbe vágyom.

Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan fotosoppolt képek keringenek mindenütt a neten, mégis jó nézegetni őket és arra gondolni, nem lesz itt semmi baj pár fok enyhüléstől... Ez csak pár fotó egy jó kis válogatásból.

raymond-gehman-fallen-leaves-on-rocks-next-to-a-mountain-stream.jpgoliver-strewe-couple-sitting-on-bench-in-autumn-lake-wanaka-wanaka-new-zealand.jpgmarc-moritsch-a-sentinel-meadow-footbridge-blanketed-in-autumn-foliage.jpggeorge-f-mobley-view-straight-up-at-the-sky-through-a-golden-canopy-of-aspen-trees.jpgbethune-carmichael-autumn-foliage-by-tummel-river-killiecrankie-united-kingdom.jpgadam-jones-walking-trail-around-bass-lake-in-the-autumn-blowing-rock-north-carolina-usa.jpgadam-jones-highway-82-through-autumn-aspen-trees-san-isabel-national-forest-colorado-usa.jpg

Címkék: ősz

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativkertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr894774084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

juhmeli 2012.09.13. 11:35:07

Húh! Az a második nagyon ütős. Le kéne passzolni a mókusokat, ha felszárad az eső...

kreatívkertész 2012.09.13. 21:10:46

@juhmeli: Ó igen, az enyémek is már régen ropogtattak máshol mogyorót :D

bozs 2012.09.14. 08:44:34

Köszi az ötletet, már le is cseréltem a céges FB borítót ilyen szép őszire! :)
süti beállítások módosítása